woensdag 23 maart 2011

afscheid en tot ziens zeggen

Ja het is zo ver afgelopen weken zijn we erg druk geweest met van alles en nog wat maar vooral met afscheid, dit was iets wat ons toch wel zwaar is gevallen.  Zondag 13 maart hebben we tot ziens gezegt tegen familie vrienden en kennissen die ons lief hebben en die vooral wij lief hebben.
















we hebben een hele leuke gezellige middag gehad mirjam had samen met herma voor lekkere hapjes gezorgt waar iedereeen ook lekker van gesnoept heeft. Er was voldoende te drinken en mensen die niet genoeg hadden hebben zichzelf te kort gedaan hahah. We zijn ontzettens verwent en de kids ook van veel lieve mensen kregen we de meeste leuke kadotjes voor al veel overlevingspakketten met hagelslag en pindakaas en voor al veeeeeel drop iedereen bedankt hier voor. We zullen snel een aantal foto's van deze gezellige middag erop zetten.














Dan komt de dag dat de kinderen afscheid nemen van school en wat hebben de juffen en meesters er een werk van gemaakt. De kinderen vonden het erg leuk odin heeft elk kind in de klas een dikke knuffel gegeven je zag dat hij het best wel moeilijk vondt met waterige oogjes keek hij mij af en toe aan. Juf Jeanette we zullen je echt heel erg missen je bent een topwijf. Ian en Siri hadden er wat minder moeite mee die zien het als een grote uitdaging en die willen ook wel erg graag die kant op, en als je dan een uurtje later vraagt zegt siri ik weet het niet hoor of ik het wel leuk ga vinden, maar dat ga ik wel zien en anders gaan we weer terug he mama, Ja meid dat is belooft als 1 van ons 5 niet kan wennen binnen 2 tot 3 jaar dan gaan we weer terug naar nederland. Dan is het tijd om echt weg te gaan bij school had mezelf belooft om niet te gaan huilen maar ja als je dan ziet dat zelfs de juffen en alle lieve ouders met betraande ogen daar staan ja dan ga ik ook. (Ik die tegen woordig al om het weer huil dus dat was niet zo moeilijk).

Dan een paar zware dagen de bus moet ingepakt worden en ons huis moet leeg gemaakt worden en vooral schoon achter gelaten. We zijn zo verschrikkelijk vaak naar de stort gereden dat is niet meer normaal wat een hoop spullen verzamelen mensen in een 13 jaar dat we samen zijn zeg niet te geloven, en ja wij hebben er voor gekozen om zelf onze spullen die kant op te rijden. En op deze manier ook onze katten en hond mee te nemen naar noorwegen. Dus maandag morgen de laatste spullen in de auto gezet sleutels ingelevert van ons huisje en toen gaan naar mijn ouders in Ambt delden. samen met ian nog eerst even tot ziens gezegt bij opoe witbreuk en ook bennie, snel even maar de macro de laatste boodschappen gedaan. Toen kwam het moment dat er ook tot ziens gezegt moest worden tegen opoe Pots daar eerst nog even gezellig koffie mee gedronken. Snel naar mijn ouders toe om daar de bus helemaal tip top te maken zodat de grote reis van gerwin en ian kan beginnen.

dinsdag morgen de reis gaat beginnen voor gerwin en ian met ons alles eerst even gezellig ontbeten en toen de katten en de hond de auto in. Toen kwam toch het moment dat ian en gerwin tot ziens gingen zeggen tegen opa en oma witbreuk, dat was toch een erg zwaar en moeilijk moment want die zien elkaar pas in augustus weer, en daar gingen ze we hopen dat ze een goed reis hebben.

Gelukkig kan ik nog een paar dagen lekker genieten van mijn ouders, maar je merkt toch in alles dat het moeilijk is, afscheid nemen van mensen waar je mee bent opgegroeit en je zo verschrikkelijk dicht bij staan valt ons erg zwaar. maar we hebben nog een paar dagen en dan gaat voor ons ook de grote reis beginnen, ik zie erg tegen maandag op om tot ziens te zeggen tegen mijn ouders gelukkig is het nog niet zo ver. gerwins moeder komt zondag nog gezellig langs dus dat is nog een leuke middag tegemoet.

Eerst maar vrijdag de verjaardag van mijn moeder vieren en dan afscheid nemen

Ohhja gerwin en ian zitten nu in kopenhagen denemarken dus het gaat goed